Spring naar inhoud

Site online

Op 5 mei is de nieuwe site van Lapidaire Advies online gegaan onder de URL www.Lapidaire-Advies.nl  Na een paar weken bouwen, schrijven, zoeken en schrijven was het dan eindelijk zo ver. Begin dit jaar is Lapidaire-Advies formeel van start gegaan; feitelijk een naamsverandering van Huiskamer Lapidaire; en dat was op zijn beurt weer de informele opvolger van Huiskamerrestaurant Lapidaire.
Wat is uw mening over de nieuwe site van Lapidaire Advies? Wat vindt u van de vormgeving? Is-ie duidelijk? Mist u dingen? Want vindt u van de illustraties? Wat vindt u van het logo? Begrijpt u wat ik ermee wil bereiken? Ik ben heel benieuwd naar uw mening. Wilt u me die laten weten? Wees gerust eerlijk; ik ben bij voorbaat heel blij met positieve kritiek.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *