Spring naar inhoud

Dit doe ik

U kunt voor verschillende diensten bij mij terecht.
Voor een goed advies over het ontwikkelen en uitgeven van leermaterialen, die door uzelf ontwikkeld zijn: en dat kan op papier of digitaal zijn.

Ook voor het begeleiden van een onderwijskundige ontwikkeling kunt u bij mij aankloppen.
Ik laat u graag zien hoe ik u en uw medewerkers op sleeptouw neem met de focus op het gewenste eindresultaat.
Ook print- en drukwerk begeleid ik -uit uw naam- van ontwerp tot levering.

Wanneer u dan uw eigen materialen professioneel gaat uitgeven, sta ik u graag met raad en daad terzijde om het uitgeefproces van idee tot verzending en facturering te realiseren.

Tot slot kunt u een beroep op mij doen voor een interim-opdracht bij u. Ik ben u met mijn kennis en vaardigheden graag van dienst op velerlei gebied.
En dat hoeft -wat mij betreft- niet persé met print- of drukwerk te maken te hebben.

Ik beschik over een grote dosis ‘gezond boerenverstand’ waarmee ik projecten in allerlei varianten tot een goed einde breng.


Met plezier dien ik u van advies bij het oplossen of aanpakken van een onderwijskundige uitdaging. Door mijn praktische ervaring binnen het speelveld van middelbaar, hoger én voorbereidend beroepsonderwijs kan ik docenten en directies van deze scholen resultaatgericht adviseren. En of het nu gaat om de praktische aanpak, de brainstorm, de uitvoering of de ontwikkeling van onderwijskundige zaken, ik sta garant voor een pragmatisch, praktijkgericht en uitvoerbaar advies.
En als dan de handen uit de mouwen gestoken moeten worden, kunt u het met een gerust hart aan mij overlaten. Ik zorg er dan voor, dat iedere betrokkene zijn of haar aandeel levert richting overeengekomen eindresultaat.
Jarenlang heb ik gewerkt als uitgever. Deze ervaring zet ik in om u in die rol van uitgever te zetten bij door uzelf ontwikkelde materialen. Ik bén geen uitgever meer en help u graag op weg bij het professioneel invullen van úw rol als uitgever.
Loopt u tegen een capaciteitsprobleem? Geen probleem. Met mijn persoonlijke inzet help ik u graag uit de nood. U kunt dan denken over de volle breedte van uw bedrijf of instelling. Ik ben nooit te beroerd om mijn handen uit de mouwen te steken en u uit de brand te helpen. Liefst natuurlijk met hele leuke klussen; maar ik ben echt niet te beroerd om een échte rotklus voor u uit voeren. Zolang dergelijke interim-opdrachten geen bijzondere specialismen vereisen, sta ik u met plezier terzijde.


Johan@Lapidaire-Advies.nl
www.Lapidaire-Advies.nl
Ruimtebaan 112
2728 MC Zoetermeer
+31 653 977 265
NL 09 RABO 0334 5922 75
KvK 51291355
BTW nr. NL051041194B01