Spring naar inhoud

Partners

Lapidaire Advies staat in principe nooit alleen.
Op basis van goede samenwerkingen is inmiddels een hecht netwerk ontstaan van bedrijven, waar ik regelmatig een beroep op doe.
Zij kennen mij en ik ken hen en met wat geven en nemen bedienen we samen onze klanten op een hele klantgerichte en klantvriendelijke manier.
We weten wat we aan elkaar hebben en daar stellen we de klant centraal.

Voornaamste partners zijn: Pompert grafische dienstverlening uit Hillegom, Digiforce uit Vianen, Creative Colors uit Zoetermeer en Studio Harnas uit Lisse. Maar ook FoodLab Limburg, Wijnplaza. Fortune Coffee en VSHO.

Grafische professional in de breedste zin van het woord. Een samenwerking op het gebied van vormgeving van boeken en vele andere zaken, die met medewerking van Lapidaire Advies totstand komen. Doortastend, creatief en ijzersterk.
Dit bedrijf staat garant voor goed verzorgd print- en drukwerk, dat via bemiddeling van Lapidaire Advies geproduceerd moet worden.
Dit bedrijf verzorgt de grafische vormgeving, het zetwerk en het ontwerp van de materialen die Lapidaire Advies voor afnemers
Dit bedrijf is heel goed in het produceren van drukwerk op groot tot zelfs supergroot formaat. Dus mocht u op grote schaal uw visitekaartje af willen geven, dan schakelt Lapidaire Advies dit bedrijf in.
Voor deze "Vereniging van Scholen met Horeca-Onderwijs" verzorgt Lapidaire Advies op vrijwillegersbasis sinds september 2018 de functie van uitvoerend secretaris. De taken zijn overgenomen van één van de oprichters van de VSHO. Werkzaamheden, die duidelijk in het verlengde liggen van zaken rond Lapidaire Advies.
Lapidaire Advies is via de relatie Gilde Food & Hospitality College in Venlo als sponsor betrokken bij FoodLab Limburg. Een samenwerking tussen het Limburge horeca-bedrijfsleven en de Limburgse horecascholen. Samen ambiëren zij Limburg als dé culinaire regio(terug) op de kaart te zetten. Iets wat Lapidaire Advies een warm hart toedraagt.
Wijnplaza.com was ooit de leukste wijnwinkel van Zoetermeer en wijde omgeving en de meest gastvrije Zoetermeerse winkel rond de Dorpsstraat. Met raad en daad stond Lapidaire Advies deze fantastische onderneming terzijde in de winkel én (in bescheiden mate) met de sales van een uniek assortiment. Helaas leidde Covid tot verandering van het businessmodel en opereert Wijnplaza.com momenteel voornamelijk online.
Bedrijf uit Zoetermeer met de lekkerste koffie voor bedrijven. Met bijna 30 franchisenemers een heel bijzonder en eensgezind bedrijf dat alles doet op het terrein van warmedrankenvoorziening voor bedrijven. Naast ondernemer van Lapidaire Advies vervul ik hier de rol van medewerker in de funtie van chauffeur/promoter.
Cinses is hét examinerings- en certificeringsinstituut voor -met name- het leermeester diploma voor de horeca. Lapidaire Advies wordt ingezet om de theorie- en praktijkexamens in goede banen te leiden conform de wensen en eisen van de examencommissie.

Mystery-visits in de horeca is een hele leuke en leerzame bezigheid. Het leidt tot fantastische belevenissen en prachtige positief kritische verslagen. Al vele jaren geleden onthulde Klantbeleving verschillende waardes rond het fenomeen mystery-visits.


Johan@Lapidaire-Advies.nl
www.Lapidaire-Advies.nl

Ruimtebaan 112
2728 MC Zoetermeer
+31 653 977 265
NL 09 RABO 0334 5922 75
KvK 51291355
BTW nr. NL051041194B01