21 maart 2018

Partners

Lapidaire Advies staat in principe nooit alleen.
Op basis van goede samenwerkingen is inmiddels een hecht netwerk ontstaan van bedrijven, waar ik regelmatig een beroep op doe.
Zij kennen mij en ik ken hen en met wat geven en nemen bedienen we samen onze klanten op een hele klantgerichte en klantvriendelijke manier.
We weten wat we aan elkaar hebben en daar stellen we de klant centraal.

Voornaamste partners zijn: Pompert grafische dienstverlening uit Hillegom, Datawyse uit Maastricht, Digiforce uit Vianen, Creative Colors uit Zoetermeer, Hyberink uit Leiden en Studio Harnas uit Lisse. Maar ook FoodLab Limburg, Wijnplaza en de VSHO.

Grafische professional in de breedste zin van het woord. Een samenwerking op het gebied van vormgeving van boeken en vele andere zaken, die met medewerking van Lapidaire Advies totstand komen. Doortastend, creatief en ijzersterk.
Dit bedrijf is gespecialiseerd in grafisch vormgeven en verzorgt voornamelijk scripties en proefschriften voor studenten. Iets wat Lapidaire Advies ook voor u kan arangeren.
Dit bedrijf staat garant voor goed verzorgd print- en drukwerk, dat via bemiddeling van Lapidaire Advies geproduceerd moet worden.
Dit bedrijf verzorgt de grafische vormgeving, het zetwerk en het ontwerp van de materialen die Lapidaire Advies voor afnemers
Dit bedrijf is heel goed in het produceren van drukwerk op groot tot zelfs supergroot formaat. Dus mocht u op grote schaal uw visitekaartje af willen geven, dan schakelt Lapidaire Advies dit bedrijf in.
Dit bedrijf heeft zich toegelegd op het digitaal ontsluiten en interactief maken van leermaterialen die opleiders (al dan niet klanten van Lapidaire Advies) zélf ontwikkeld hebben.
Voor deze “Vereniging van Scholen met Horeca-Onderwijs” verzorgt Lapidaire Advies op vrijwillegersbasis sinds september 2018 de functie van uitvoerend secretaris. De taken zijn overgenomen van één van de oprichters van de VSHO. Werkzaamheden, die duidelijk in het verlengde liggen van zaken rond Lapidaire Advies.
Lapidaire Advies is via de relatie Gilde Food & Hospitality College in Venlo als sponsor betrokken bij FoodLab Limburg. Een samenwerking tussen het Limburge horeca-bedrijfsleven en de Limburgse horecascholen. Samen ambiëren zij Limburg als dé culinaire regio(terug) op de kaart te zetten. Iets wat Lapidaire Advies een warm hart toedraagt.
Wijnplaza.com is de leukste wijnwinkel van Zoetermeer en wijde omgeving. De meest gastvrije Zoetermeerse winkel rond de Dorpsstraat. Met raad en daad staat Lapidaire Advies deze fantastische onderneming terzijde in de winkel én (in bescheiden mate) met de sales van een uniek assortiment.