In de loop der tijd zijn onder mijn hoede vele projecten gerealiseerd.
Met name in het veld van onderwijs, training en opleiding.
Onderstaande getuigenissen laten zien hoe trouwe relaties mij kort en kernachtig omschrijven als het gaat om de diensten en producten die ik heb lever.
Gastvrijheid en dienstverlening zit mij in het bloed.
André Duijghuizen,
directeur
Gilde Food & Hospitality College, Venlo
Thijs Vossen,
secretaris
Food Lab Limburg, voormalig directeur Hotelschool Heerlen Arcus College
Twan Krebbers,
afdelingsdirecteur
Gilde Food & Hospitality College, Venlo
Jos Snijders,
vakdocent
Summa Brood en Banket, Eindhoven
Christ Bullen,
Summa Contract, Eindhoven
Jeroen van Lierop,
docent
Summa College Eindhoven
Gerard Castermans,
EDU-line, Sittard
Ray Vondenhoff,
EDU-line, Sittard
Gré Krijns,
coördinator
Food Lab Zeeland
Michel Hardy,
Scalda, Middelburg
Ruud van Melis,
afdelingsleider
Summa Techniek, Eindhoven
Ellen Verbers,
docent
Gilde Opleidingen Brood en Banket, Venlo
Jason van Leur,
eigenaar
IJsland Smaakmakers, Amsterdam
Hein Lapidaire,
Inside Deco, Eindhoven